Corporate
Client: CustomInkArchitect: Davis Carter Scott

Fairfax, VA | 78,000 sf

The relocation of CustomInk’s headquarters from Tyson’s Corner to Fairfax required a full interior build-out of the 2nd, 3rd and 4th floors to accommodate their 500-person staff. The headquarters office was constructed in the Mosaic development, a LEED Silver certified mixed-use urban center.  The space is comprised of a series of closed offices, open workstations, and multiple conference and training rooms on each floor.  The second level also houses a reception lobby, a café/eatery and an outdoor garden space with a grill and patio area for employees. A three-story monumental interconnecting stair provides access to each floor.


The Client’s selection of several custom finishes was accommodated by the project team through a collaborative approach to procurement. Long lead materials, such as flooring, lighting, and stone/tile packages, were pre-released to ensure that all items were on-site in time for their installation sequence, which was compressed due to an aggressive schedule. The occupied nature of the Mosaic development also required that the project team work within the strict requirements of the property manager to include off-hours work and delivery times. rand* mitigated these challenges by collaborating with the entire project team to meticulously coordinate deliveries, sequence trades, and schedule installations in the most efficient manner possible. Though the project did not seek LEED certification, rand* utilized sustainable best practices to ensure an environmentally sound space.

asterisk inspire. advise. build. sustain.