Interiors
Client: Workplace ResourceArchitect: Burkett Design
Denver, CO | 2,880 sf

rand* renovated an existing retail storefront into an open layout event and office space for local furniture dealer Workplace Resource in a compressed 8-week construction schedule. The scope of work for this modern build-out included office space, open meeting space, a large cafe with central island, presentation space with aluminum bleachers, and several high end custom finishes.


The relatively large high-end millwork scope mandated intense coordination among several trades due to the long material lead times within the short schedule. The cafe island was custom built by the millwork subcontractor, who was also responsible for the millwork ceiling, and aluminum bleachers that were finished with millwork. The space also features an open deck ceiling with custom light fixtures and a large custom graphic wall. The project team collaborated with the client and the architect during preconstruction in order to arrive at a price that the owner and team were comfortable with. Working directly from the original design drawings, rand* focused on procurement strategies, value engineering, and alternate material selections that would achieve the design intent while saving on cost for the client. This collaborative approach was applied to the entire job, which ultimately was completed with exceptional craftsmanship and within the original budget.

asterisk inspire. advise. build. sustain.