Internet Explorer is not officially supported, please try these modern browsers:

Fullstory

1745 Peachtree Street, NW, Atlanta, GA

Architect:Plexus R+D
Size:36,238 SF
Schedule:16 weeks
Completion:2019

Fullstory

FullStory is an innovative website technology firm who provides consulting services through survey and solutions development with an effort to improve client’s website interactions with their customers by recording and reproducing real user experiences. The tech firm had a need to install their headquarters on the main thoroughfare of Atlanta. The contemporary design called for extensive use of custom materials and an open design language. The project was broken into two phases spanning 49,260 sf (Phase 1: 36,896 sf | Phase 2 Expansion: 12,364 sf).

The second-generation space, formerly a retail space, is a two-story adaptive reuse build-out requiring extensive modifications of the critical infrastructure to house the new program through selective demolition and MEP adjustments. The exposed design also called for a second-floor perimeter mezzanine to be erected.

The primary scope of work was new drywall, paint, ceilings, architectural millwork, structural/custom millwork, flooring, MEP infrastructure overhaul, custom glazing, polished concrete, interior fencing, and new appliances. The heart of the design is showcased by the custom millwork totems, “Hollywood Squares” niches, curved/angled walls, decorative pendant lighting, accent wall painting, oriented strand board wall finishes, and cranny pipe rooms integrated into the sculptural millwork pieces.

Similar Projects